pre Loader

felvételi

Rendkívüli felvételi eljárás

Tisztelt Szülők! Kedves Leendő Diákjaink! Kezdetét vette a rendkívüli felvételi eljárás. Ennek keretében azok a tanulók is felvételt nyerhetnek valamely középfokú oktatásiintézménybe, akiknek ez a normál felvételi eljárásban valamiért nem sikerült.A rendkívüli felvételi eljárásban a tanulóknak egyénileg kell intézniük a jelentkezést, tehát ajelentkezéshez szükséges dokumentumokat közvetlenül iskolánk részére kell eljuttatniuk.A tanköteles tanulóknak kötelező az iskolaválasztás abban az esetben is, ha sikertelen volt afelvételi vizsgájuk.Iskolánkban a 2022/2023-as tanévre a rendkívüli felvételi eljárás keretében  még 65 tanulófelvételére van lehetőség a következő tagozatokra (csak ezekre és csak a meghatározottkeretszám mértékéig!)hegesztő,

Ideiglenes felvételi rangsor

Kedves Szülők /Felvételizők! Az alábbiakban közöljük a felvételi során kialakult ideiglenes felvételi rangsorokat. Minden felvételizőt valamennyi olyan tagozaton rangsoroltunk, amelyet a jelentkezési lapon megjelölt intézményünkben. FONTOS! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyzékben elfoglalt hely NEM VÉGLEGES! 0053 – Hegesztő Nem jelent feltétlenül sikertelen felvételt az, ha valaki egy-egy tanulmányi területen belül nem a rangsor első felében van, mivel a lista elején szerepelhetnek olyan diákok is, akik már egy másik tagozatba vagy akár egy másik iskolába nyertek felvételt. Csak az „E” jelzés jelent egyértelmű elutasítást az adott